Hvad er det, der er vigtigt?

HVAD ER DET, DER ER VIGTIGT?

1. søndag i advent fik vi nyt menighedsråd. Mange af de nye medlemmer er nye i menighedsrådssammenhæng, og det er altid godt at få rystet posen lidt en gang imellem. Nye tiltag og meninger kommer på banen, som godt kan give stof til eftertanke hos en gammel rotte som mig, der har været med i mange år.

Hvad er der, der er vigtig for Folkekirken i 2017?
Det er der selvfølgelig ingen entydige svar på.
Netop derfor Læs videre Hvad er det, der er vigtigt?

Nytår

Det er et nyt år, og endnu en gang gør vi status på livet. Status på året der gik. At gøre status kan sammenlignes med at se sig selv i spejlet, holde sandheden op foran sig og forholde sig til den.

Hvad gik tiden egentlig med? Hvordan viste livet sig at være? Havde vi for travlt til at leve det?

Det er nødvendigvis i nuet, at vi må forholde os til den status over det forgangne og kommende. Men det at være i nuet er utrolig svært. Der sker hele tiden noget, der kræver opmærksomhed fra det, der betyder noget. Nemlig at være nærværende. Og det er lige præcis det vi kan – og skal være – i tiden imellem det forgangne og det kommende. Vi skal være tilstede og nærværende.
Læs videre Nytår