Kom og syng med!

charles-bihler-conducting-cartoon-by-gerald-hoffnung-1Hvem skulle nu have troet det!  Men det er blevet moderne at synge. I mange år har det ellers være noget, der kun var for børn og gamle. ”De små synger” eller ”De grå synger”, som en sangbog til seniorsang, så vittigt er blevet kaldt. Men nu er sang for alle, det er blevet IN at synge. I Folkekirken mærker vi det meget med vores Babysalmesang. Her kommer rigtig mange forældre med deres børn, og det er ikke kun fordi, barslen er blevet længere, så der er tid til mere, det er også fordi, mange gerne vil lære nogle af de gamle sange og salmer, eller genopfriske et støvet bekendtskab.
Rundt om i landet synges der i kor som aldrig før og vel at mærke i alle aldre. Læs videre Kom og syng med!

Restaurering af kirkens inventar

Henover de tidlige sommermåneder har eksperter fra Nationalmuseets Bevaringsafdeling i Brede istandsat Tårnby Kirkes inventar.
TræværkVi er meget stolte af- og glade for resultatet.

Vi har desuden modtaget denne fine illustrede beskrivelse af den spændende arbejdsproces det har været at få de gamle historiske træbænke og prædikestolen til at fremstå endnu smukkere end de har gjort længe.

Klik her!

 

Orienterings- og opstillingsmøde i anledning af valg til menighedsrådet 2016

Tirsdag 13. september 2016 kl. 19.00 i konfirmandlokalerne ved kirken.election-ahead-sign-375x250
Er du interesseret og har lyst til at være med i menighedsrådsarbej-det ved vores fine brugte kirke, så mød op og hør nærmere.
Du skal være medlem af folkekirken og fyldt 18 år, bo i Tårnby sogn eller have løst Læs videre Orienterings- og opstillingsmøde i anledning af valg til menighedsrådet 2016

© tårnby sogns menighedsråd