Restaurering af kirkens inventar

Henover de tidlige sommermåneder har eksperter fra Nationalmuseets Bevaringsafdeling i Brede istandsat Tårnby Kirkes inventar.
TræværkVi er meget stolte af- og glade for resultatet.

Vi har desuden modtaget denne fine illustrede beskrivelse af den spændende arbejdsproces det har været at få de gamle historiske træbænke og prædikestolen til at fremstå endnu smukkere end de har gjort længe.

Klik her!

Orienterings- og opstillingsmøde i anledning af valg til menighedsrådet 2016

Tirsdag 13. september 2016 kl. 19.00 i konfirmandlokalerne ved kirken.election-ahead-sign-375x250
Er du interesseret og har lyst til at være med i menighedsrådsarbej-det ved vores fine brugte kirke, så mød op og hør nærmere.
Du skal være medlem af folkekirken og fyldt 18 år, bo i Tårnby sogn eller have løst Læs videre Orienterings- og opstillingsmøde i anledning af valg til menighedsrådet 2016