Orienterings- og opstillingsmøde i anledning af valg til menighedsrådet 2016

Tirsdag den 13. september 2016 kl. 19:00
i Tårnby Kirkes konfirmandstuer.

Er du interesseret og har lyst til at være med i menighedsrådsarbejdet, så mød op!
Du skal være medlem af folkekirken, fyldt 18 år og bo i Tårnby Sogn, eller have løst sognebånd til en af Tårnby Kirkes tre præster.

Vi glæder os til at se dig.

Har du ikke mulighed for at komme, så kontakt Menighedsrådets kontor tirsdage mellem kl. 10:00 og 11:00,
tlf. 32520603.

Kandidatliste kan downloades nederst på siden i dette link og kan afleveres mellem den 20. og den 27. september kl. 19:00. Nærmere info om tid og sted følger efter mødet den 13. september.

Venlig hilsen,
Tårnby Kirkes Menighedsråd.

Konfirmation

Det er pudsigt. Der er flere der blev konfirmeret i år end sidste år. DSC_6792Tallet stiger. År for år. Og mens vi voksne ikke forstår så meget af det, og husker vi kun blev konfirmeret, fordi vi skulle, og de andre også skulle, så vil de det gerne. Man behøver ikke tvinge dem. Man behøver ikke at krydse dem af. De kommer bare. Det er ikke, fordi de alle nu tror på Gud, men de vil gerne. Den ene siger, hun tror på Gud, den anden siger, det vil jeg også.

Ingen blufærdighed når bibelen åbnes. Ingen fniser når bønnen skal bedes. Ingen Læs videre Konfirmation