For et par søndage siden var der en tekst, i teksten var der en lignelse, i lignelsen betalte Gud det samme i løn til den som havde arbejdet 10 timer som til den som kun havde arbejdet 1 time. Søndagen efter var der en ny tekst, i den en ny lignelse, i den strøede Gud sit ord ud med rund skødesløs hånd, som en anden politiker op til en valgkamp kastede han bare frø ud uden at se på i hvilken jord de landede, så de landede på jorden og fuglene åd det, de faldt på klippegrund og blev regnet væk, de faldt mellem tidsler og det meste af det gik til spilde.

Jeg ved godt at kristendommen kædes sammen  med Læs videre Tro er noget, man modtager. Den kommer ikke an på dig. (hvis du skal lære en ting af reformationen)

Hvad er det, der er vigtigt?

HVAD ER DET, DER ER VIGTIGT?

1. søndag i advent fik vi nyt menighedsråd. Mange af de nye medlemmer er nye i menighedsrådssammenhæng, og det er altid godt at få rystet posen lidt en gang imellem. Nye tiltag og meninger kommer på banen, som godt kan give stof til eftertanke hos en gammel rotte som mig, der har været med i mange år.

Hvad er der, der er vigtig for Folkekirken i 2017?
Det er der selvfølgelig ingen entydige svar på.
Netop derfor Læs videre Hvad er det, der er vigtigt?