Babysang – første gang d. 8. oktober 2019

Babysang et tilbud til mødre og fædre på barsel
–  et forløb på seks tirsdage (man behøver ikke at kunne deltage alle gangene), hvor vi mødes en times tid og synger med fagter og rytmik sammen med børnene. Vi synger både salmer og sange, nye og gamle, kendte og ukendte, og man er også velkommen til selv at komme med forslag til sange. Under nogle af sangene bevæger vi os rundt i kirkerummet, og i andre indgår brug af ”rasleæg”, tørklæder og lign.
Det er en af kirkens korsangere, organist Poul Anders Lyngberg- Larsen og sognepræst Ida Nielsen, der står for babysang i Tårnby Kirke.
Vi starter nyt hold til efteråret, første gang bliver tirsdag d. 8. oktober 2019 kl. 11. Efterhånden vil vi opdatere kalenderen her på hjemmesiden med de  øvrige datoer.
Tilmelding:
kontakt Ida Nielsen og hør nærmere på mail: idni@km.dk, eller tlf.: 32504186.
Det er gratis at deltage i Babysang, men da der er stor efterspørgsel, vil vi gerne have afbud, hvis du har tilmeldt dig, og alligevel ikke kan deltage.
[Klik her] for at se i kalenderen