Den gode historie findes

Mandag den 22. december faldt jeg, som nogle af jer ved, ned af min trappe og beskadigede et ledbånd. Det var selvfølgelig et uheldigt tidspunkt, både på arbejde og privat.

Alligevel kom der nu også noget godt ud af det. Dagen efter, den 23., var jeg nemlig hos min egen læge, og det er altid en god oplevelse. Han sendte mig videre til røntgenafdelingen på Amager Hospital, som igen sendte mig til Akut Klinikken. Alle steder blev jeg godt modtaget: Jeg kom hurtigt til, blev behandlet venligt og fik en fin information.

Det er værd at bemærke, fordi man jo hører og læser så meget andet.

Det er ofte de negative historier, der er flest af, og jeg siger ikke, at de ikke er rigtige, for det er de selvfølgelig, men de står ikke alene.

Ligesom historierne om de tomme kirker heller ikke gør det. Hvad mange af jer nok har bemærket, når I har været i Tårnby Kirke.

Selvfølgelig er der dage, hvor der ikke kommer så mange, men der er også dage, hvor der er ret godt fyldt op. Og det er langt de fleste.

Så de gode historier findes. Det skal vi huske, og vi skal huske at dele dem. Ligesom vi selvfølgelig også skal af med vores frustrationer over de dårlige.

Det er vigtigt, men lige så vigtigt at huske de gode historier. Og fortælle om dem.

For livet bliver først for alvor rigtigt og sandt, når det bliver delt med andre.

Så en stor tak for den gode behandling, jeg mødte på Amager Hospital.

Og tak til alle jer, der efterfølgende har spurgt til mit helbred. Det gør det – næsten – til en god historie at komme galt af sted.

Ida Nielsen