Menu Luk

Familiespirekor i Tårnby Kirke – forår 2018

Tirsdage kl. 17-18. Opstart d. 30.1.

Familiespirekoret samler børn, forældre og søskende, der har lyst til at synge og lege sig ind i musikkens fantastiske verden. 

Koret er målrettet børn fra 0.- 4. Klasse, men samler hele familien i sjove øvelser, sange og lege, som alle kan være med på og som styrker sangstemmen og barnets rytmiske forståelse. 

Så tag din mor, far, bedsteforældre eller søskende under armen.

Vi glæder os til at synge med jer ⭐

For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan korlederen kontaktes:

Rose Marie Majlund Kent
everydaymusicdk@gmail.com

Klik her for tilmelding

Rose (f. 1988) har en cand.mag i musikledelse fra Musikvidenskab, Københavns Universitet, med sidefag i musikdidaktik og pædagogik. Hun har arbejdet med børn, unge og voksne gennem hendes kor, sangundervisning og musikprojekter og arbejder desuden indenfor området musik og helse, hvor hun har lavet projekter på flere af landets børnekræftafdelinger, med kor og sang for kræftramte børn i et helseperspektiv. Derudover har Rose startet Everyday Music, hvorfra hun arbejder som selvstændig kor- og musikkonsulent. 

Hendes undervisning tager udgangspunkt i individet og fællesskabet, med et pædagogisk- og holistisk perspektiv, hvor det skal være sjovt at synge og udvikle sin stemme – barn som voksen. Der er derfor fokus på leg, fagter og bevægelse, ligeså vel som en smittende glæde ved musikkens fantastiske univers.