Menu Luk

Kærlighedslørdag – bryllupslørdag

Til alle jer, som skal vies i år i Tårnby Kirke – eller måske næste år – eller som bare overvejer det. Dét glæder vi os til. Det kan kun blive en smuk dag. Inden en vielse, skal I mødes med den præst, som skal vie jer. Vi skal høre jeres historie, lære jer lidt at kende, og vi skal gå gennem vielsen, så den føles som noget I er trygge ved. Men at blive gift er en stor ting, og kræver flere ord og tanker. Vi taler om vielsen, hvorfor vil I mødes i kirken, om hvad sker der og hvad er det, I siger ja til. Hvad forventer I, hvordan ser vi det, og hvad med kærligheden, hvad har den med det hele at gøre. Det er lørdag 27. april 10.00 – 14.00. Der vil være et par foredrag, vi vil gå i kirken, der er frokost undervejs, og så kan I stille spørgsmål – vi besvarer. Det er selvfølgelig noget man skal deltage i, men meld alligevel jeres deltagelse til Desirée inden 22. april (dr@km.dk).

Vi ses!

Præsterne ved Tårnby Kirke; Ida, Karsten og Desirée