Nye konfirmationsdatoer i august og september

Biskopperne fastsatte 18.marts, at alle konfirmationer inden pinse d. 31. maj 2020 ville blive udsat.

Det berører derfor også de planlagte konfirmationer i Tårnby Kirke, der er blevet flyttet til august og september.

Der afholdes konfirmation på følgende søndage:

Søndag 16. august kl.10.30 og 12.00 Nordregårdsskolen ved Ida Nielsen
Søndag 23. august kl.10.00 Amager Privatskole ved Desirée Risum
Søndag 30. august kl.10.00 (A) og kl.12.00 (B) Løjtegårdsskolen v. Karsten M. Hansen
Søndag 6. september kl.10.00 (C) og 12.00 (D) Løjtegårdsskolen v. Karsten M. Hansen

Vi glæder os til at se jer konfirmander!
Så snart vi må holde konfirmandforberedelse igen,
så hører I fra os.
Kirkens døre åbner igen, dens bænke skal fyldes med jer og alle jeres kære, og vi glæder os til at fejre jer så snart vi kan.

Indskrivning af nye konfirmander 2020-21
Skal du konfirmeres næste år eller er du nysgerrig på hvad konfirmandforberedelse er, så kom og skriv dig op som konfirmand. Indskrivningen af konfirmander fra sognets skoler sker tirsdag d.9. og onsdag d.10.juni kl.15-17.00 i sognegården.

Mere information vil følge på vores hjemmeside.