Nyopstartet kor i Tårnby Kirke

Koret i Tårnby Kirke er et nyopstartet voksenkor, pt. bestående af 27 sangere – med mænd og kvinder i alle aldre.

Koret synger blandede rytmiske og klassiske arrangementer, i 3 og 4 stemmer, fra nær og fjern. Sangglæden er i stor fokus. Her skal det være sjovt at synge sammen og udvikle sin stemme med resten af koret.

Koret øver tirsdage aftener. Yderligere information og spørgsmål vedrørende ledige pladser kan fåes ved kontakt til korlederen, Rose, på Mail: everydaymusicdk@gmail.com

Kort om korlederen:

Rose (f. 1988) har en cand.mag i musikledelse fra Musikvidenskab, Københavns Universitet, med sidefag i musikdidaktik og pædagogik. Hun arbejder med børn, unge og voksne gennem hendes forskellige kor, sangundervisning og musikprojekter og arbejder desuden indenfor området musik og helse, hvor hun har lavet projekter på flere af landets børnekræftafdelinger, med kor og sang for kræftramte børn i et helseperspektiv. Derudover har Rose startet Everyday Music, hvorfra hun arbejder som selvstændig kor- og musikkonsulent.

Hendes undervisning tager udgangspunkt i individet og fællesskabet, med et pædagogisk- og holistisk perspektiv, hvor det skal være sjovt at synge og udvikle sin stemme – barn som voksen, individuelt og i fællesskabet.