Sognedag i maj

Søndag den 29. maj indbyder vi traditionen tro til sognedag i Tårnby Kirke. Efter højmessen kl. 10 byder vi på frokost  i konfirmandstuerne.

Som noget særligt vil vi denne gang have besøg af en foredragsholder i anledning af det kommende menighedsrådsvalg.
Til november skal vi nemlig – som alle andre kirker i landet – have valg af nye menighedsrådsmedlemmer.

Vi har inviteret journalist og radiovært Anders Laugesen, kendt som vært på programmet Mennesker & Tro på P1.

Anders Laugesens store interesse for religion og det åndelige har bragt ham på utallige rejser i hele verden. Og det har dannet grobund for samtaler i de mange søndags- radioprogrammer om mennesker og tro.

Sognedagen lægger op til dialog og refleksion over hvilken kirke vi har – og hvordan den skal være i fremtiden. Det, som blandt andre et nyt menighedsråd er med til at præge.
Anders vil på sognedagen bidrage med sine tanker omkring, hvorfor det er vigtigt, at visom mennesker har en tro – en klangbund at møde livet ud fra. Oplægget vil forhåbentlig inspirere og provokere vores forestillinger om kristen tro og kirke.

Vel mødt til sognedag i Tårnby Kirke.

Desirée Risum