… til Tårnby Sogn & Kirkes nye hjemmeside

ki80På denne side håber vi, at kunne præsentere alt det, der ikke fremgår af de officielle medier, såsom “Folkekirkens portal” sogn.dk og “Din indgang til det offentlige” borger.dk
Måske en bedre præsentation af os selv, lidt historie om sognet og kirken, nogle beretninger og billeder fra arrangementer, der har med kirken at gøre, og måske meget, meget mere.
Samtidig håber vi, at vi kan hjælpe dig med at få svar på noget, der måske plager dig, eventuelt benytte denne side som indgang til andre offentlige steder eller bare som indgangsportal til sognets og kirkens ansatte.
Forsiden kommer til at fungere som “blog”, hvor bl.a. vore præster kan selv kan lægge aktuelle indlæg ud, når de har lyst. Det kræver måske en smule øvelse, men i løbet af kort tid skulle det gerne blive en side med mange spændende indlæg.
Kig dig lidt omkring og endnu en gang …

Velkommen til Tårnby Sogn & Kirkes hjemmeside

NB: konceptet er ikke helt på plads, ligesom der enkelte steder endnu mangler data, men det håber vi er overstået inden sommer.
Derfor vil du opdage, at nogle sider af og til ændrer sig lidt.

mar2015/he